Дорогая моя Нелли, сегодня ты опубликовала в интернете мою личную переписку, а согласно УК это преступление. В связи с этим мне пришлось написать заявление в прокуратуру г.Киева, вот почитай:
Прокурору м.Києва
державному раднику юстиції 3 класу
Мельнику Анатолию Степановичу
м.Київ, вул. Предславинська, 45/9
Пугачова Іллі Євгеновича,
1983 року народження,
що проживає за адресою:
хххххххххх
Заява
04 липня 2011р. гр. Верховська Неллі Анатолієвна 23.07.1982 р.н., яка проживає за адресою: м.Київ, вул. ххххххх, 10, кв.267, опубліковала в Інтернеті на сайті http://chessglum.com мою приватну переписку з соціальної мережі «Вконтакті» з відомим журналістом Ігорем Юрченко.
Мені достеменно не відомо, яким чином ця переписка опинилась у Верховської, однак є підстави вважати, що Верховська підробила сторінку Ігоря Юрченко і нав’язала мені з цієї сторінки провокаційну розмову, для того щоб потім, з мотивів особистої неприязні, оприлюднити переписку і дискредитувати мене і відомого журналіста.
Ці протиправні дії Верховської мали для мене вкрай негативні наслідки і призвели до того, що я зіпсував стосунки з багатьма своїми знайомими, зазнав істотних моральних збитків.
На мою думку, дії Верховської Н.А. містять склад злочину передбаченого частиною 1 статті 163 КК України. Прошу притягнути Верховську Н.А. до кримінальної відповідальності.Додатки:
1. Html копія інтернет-сторінки на CD диску.04.07.2011р. Пугачов І.Є.
В тюрьму тебя за это может(?) и не посадят, но к уголовной ответственности привлекут точно.
Я хотел отправить это заявление прям завтра утром. Но я, Неличка, очень добрый человек. И я не хочу никому ломать жизнь, даже таким тупым безмозглым блондам как ты. Поэтому я даю тебе сутки на то, чтобы:
1. Проконсультироваться с юристами, осознать в какое гавно ты влезла.
2. Принести мне глубочайшие извинения на разных интернет-ресурсах (чем больше тем лучше).
В таком случае я, возможно, не дам ход этому заявлению. В противном случае я 6 июля утром отсылаю заявление по адресу, и не заберу его НИКОГДА и ни при каких обстоятельствах. Шутить я с тобой не буду и сдержу свое обещание.
Выбирай, Неличка, или унижение или уголовное дело. Время пошло
Отредактировано Storm (2011-07-05 00:52:43)